Followers

Yeah ! Cuha X Hafiz Dah Masuk 21 : )

profile pic2 Assalamualaikum, Btw yeah 21 jun baru2 ni akue dah masuk 21 tahun ! best kan nombor2 yg terlibat ? 21 tahun pada 21 jun 2011 .. hehe… tq for all the wishes dkt fb or my phone . hihi ade ke ? First of all , syukur ke hadrat illahi akue masih lagi diberikan nyawa selama ini utk bersama2 korang semua dan terus membuatkan hidup sebuha perkongsian.. ape akue cakap neyh ? hehe… syukur akue masih ada teman2 dan sahabat2 handai dan keluarga dan semua yang menyayangi akue seadanya. Terima kasih kerana sentiasa masih bersama akue dan juga to sesiapa yg sudi membaca dan memfollow blog akue ni walaupun x sehebat2 blog len : )

Insyallah akan masih banyak kesah yg akan diceritakan setelah akue berumur 21 ni… mengundi ke ape ke ? erkk.. haha . Mungkin kesah keje mungkin hahah .. sape taw lagi… hehe walaupun dah tamat study baru2 ni di politeknik jb dalam coz diploma grafik semua tu bukan penghujung tp masih banyak lagi kesah yg perlu diceritakan di luar sane.. wah dah mcm af plak… erk korang ngantuk ? huhu, xpe akue dah xmo citer byk2 dah. sekali lagi nak berterima kasih kepada korang2 sume yg telah wish pada akue ek… hehe nanti birthday korang akue wish plak.. insyallah…

p/s : walaupun dah 21 tp tetap suka tgk spongebob ! : )

”hidup mestilah sentiasa happy, tak gunanya berduka”

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...