Followers

So Colorful

Hehe kadang2 baca2 balik sms/mms/emel/chat fb / inbox yg lama2 wat akue tergelak2 dan tersenyum2 sorang2 , bukan aper , sume tu actually part of memory in my life.. HOW ABOUT YOU ALL ? DON’T YOU ALL HAVE MEMORY ALSO… bile dibaca balik memang kelakar kesah2 lama , teringat dan yang best2 tu teringin nak kembali semula ke masa silam. tp ape2 pun ceritera kesah kita perlu diteruskan dan kena terus dan terus dan menjadikan “HARI INI LEBIH BAIK DARI SEMALAM” dan janganlah menjadi org yang lalai iaitu “HARI INI IALAH SAMA SAHAJA DENGAN HARI SEMALAM” malah kita juga jgnlah jadi seperti org yg rugi iaitu “HARI INI LEBIH TERUK DARI SEMALAM”. Semua memory ini mempunyai warna2nya yg tersendiri sebab tu akue tulis tajuk so colorful… hehe

Hehe dalam hidup ni memang x sah kalau kita sentiasa bertemu org baru atau kembali yang lama. semua tu mewarnai hidup kita, camne mereka mewarnai hidup kita itu terpulang pada mereka ? kadang2 ada yang memberi kesedaran bahawa di mana kita berada, ada jugak yang hadir untuk sentiasa support diri kita haa yg ni susah nak jumpa.. ada jugak yang hadir bila kita dah ada nama… hai macam2 lah gelagat manusia ni…. mcm2 tu jugaklah akue penah alami dimana ade yg baru kenal terus ajak jumpa tp bila dah jumpa terus senyap tp ada jgak yg cepat bosan. walaupun belum jumpa lagi dan lain2 lagi… mcm2 lah …. semua tu mematangkan kita agar berjaga2 dalam life ini.

Berbalik pada yg mula2 akue kesahkan td …Memang kelakar apabila kita baca balik nota2 atau cebisan semua yg disebut diatas andai nya dahulu kita masih x matang lagi dalam membuat sesuatu keputusan tapi kini mungkin keputusan tu lebih baik .. hehe… paham ke tak korang neyh ? hehe. Semua memory2 inilah yg pernah mewarnai dan merupakan chapter2 yg pernah kita lalui.. samada pahit, kecewa, gembira, sukar ataupun gembira… semuanya jgan lah dibuang atau dilupakan begitu sahaja kerana tanpa memory2 ni xkan terbentuknya kita yang sekarang ni kannnn..

Artistic-Colors-239

p/s: so pilihlah warna kita : )

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...