Followers

The Power Of Editing

Hehe lama x update blog neyh.. hehe tp ade ke pembaca or silent reader ? hurmmm entahlerr… hehe .. ape2 pun just nak kongsi of latest editing pic.. sesaje je ni guna kan power of editing .. ops edit x melampau2 ye.. hehe jom tgk pic yg sebelum edit :

DSC_0133 hehe diatas pic yg dah lama akue shoot dalam satu wedding ni.. tp baru2 ni je bosan2 edit2 sket . ok pic atas adalah pasangan pengantin menghadap satu sama lain dan dengan style sillhoute tp x mengancam sgt kan ? so diberi masa sejam dan so berjaya lah edit gini… hehe bosan2 je… x hebat macam korang2 lagi .. hehe

DSC_0133bamacam ? ok x ? baru nampak mengancam kot.. haha .. harap2 x over lah ye.. just penambahan lens flare tp x melampau dan sedikit toning atau permainan warna.. hehe do komen2 ye.. : )

p/s : bosan2 ni best jugak perah otak utk dapat kan idea editing2 pic supaya lebih cambest : )

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...