Followers

Monica Bay With Ilham Maya Photography

DSC_4866
Yeah dah selesai satu wedding yg akue join utk shooting sambil belajar sesame ilham maya photography neyh yg di owner kan oleh abg are-chap… hehe k lah xmo citer panjang part blajo tu.. nak citer ttg time dah abes shoot wedding tu.. hehe sempat ag jalan2 di monica bay / pantai teluk mak nik… dan shoot sket2 … aper2 pun tq sgt2 dkt diorang ye… best memory neyh… : )

pgakue

pgakue2

nilah rupa owner this photography so akue just join dan belajor2 je… ape2 pun tq sekali lagi.. hehe ada peluang dan masa  jumpa lagi : )

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...