Followers

Review FILM : Karak

Yesh.. btw tghari td akue dah sampai di kuantan dan sampai2 je dijemput oleh kawan akue dkt sane… first of all tujuan sebenar utk belajar wedding photography dgn seorang kawan yg akue kenal di facebook ni.. gambar2 dier.. perghhh not bad… simple style tp cantik!!! hehe so sempat musing2 di bandar kuantan tu dulu dan sebelum keluar shooting nikah utk esoknya sempat tgk wayang citer karak dulu….. meh nak review sket :

Karak-Poster-600x866
”Four students are heading back to their college in Kuantan, after a night out in Kuala Lumpur, when they encounter massive traffic on the Karak highway. In an attempt to make it back in time for their classes in the morning, they decide to exit the highway and take an alternative route back to Kuantan via the old single carriageway trunk road.... not knowing that this decision would change their lives forever."

1. Title : Karak
2. Release date : 26 May 2011 (Malaysia)
3. Director : Yusry Abdul Halim
. Starring : Shahir AF8 ,Shera Aiyob, Along Eyzendy
Kilafairy
Sidek Hussin
5. Language : Malay
6. Genre : Horror
7. Official website : Karak

meh nak review sket dari akue… akue bagi 5/10 sebab citer ni huhu agak x memuaskan … ngee kenapa? sebab storyline x sehebat seru… tp dari segi effect hantu memang bagus. jika tak ade sedikit2 kelemahan rasanya filem ni boleh jd perfect! huhu… yg x bestnye jalan citer yg agak kelam-kabut.. ngeee.. geram ..harapan yg akue letak pada movie ni terlalu tinggi… tp hampa je… syahir yg akue minat pun tp agak2 je die berlakon.. ending pun ala2 huhu… sedeyhhhhhh je… tu je kot nak review… ape2 pun korang g lah tgk sendiri ye…. buktikan akue salah..

p/s: part2 awal memang seram…. hehehe.. oklah nak tido dah esok nak jejalan lagi….

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...