Followers

Review Blog Style Akue 02 : Umar Faruq + kutukan

hahaha kali ni review yg agak pelik sket sebab tambah dgn segmen yg dia wat sendiri.. ok first perkenalkan blogger ni dulu first yg paling penting link ke blog official beliau.. ni ha klik ye tp x klik pun xpe lalalala http://www.umarfaruq.com/ baru je upgrade ke .com domain dgn harga berapa ringgit ntah tp bak kata die memang murah ler.. akue je still guna .blogspot.com.. ngeee… akue sedar akue sape..hahaha touching plak… seperti mr. daha yg akue dah review sebelum ni http://cuhax.blogspot.com/2011/03/review-blog-style-akue-01-mrdaha.html die juga sorang yg peramah dah xpenah komen tanpa gelak ketawa.. tp takut jgak akue kalau die rasa rimas dgn akue.. ngeee.. hahaha sorry ye bro kalau akue ada wat ko cenggitu.. hehe sekadar berkawan je..

ader style ben ashaari sket dalam penulisannye tp versi kuang ajaq sket haha tp ape2 pun akue respect dier ni .. takbestnye dier takde tagline die just mention tagline yg x dikenal pasti.. ade ke patut.. ngeee… haha meh nak kutuk sket… akue geram sebab follower dier ramai dowh .. hebat2 haha lepas tu warna putih dan merah maroon menjadi theme dalam blog dier ni .. simple katanya.. tgk orgnya pun simple dan sempoi jgak orgnya kuat berjalan jarang ada dpn pc/laptop tp kalau ader dpn menatang tu.. mengupdate blog je lah keje nye ye.. hahaha tp bagus dier ni dier rajin komen2 akue punya wallpost dkt wall die atau wall akue ..tq friends.. : ) meh kenal lagi rapat mamat ni !

image

 Umar Faruq Bin Ahmad

Ni haa profile pic terlatest katanya.. haha walauape2 pun first2 dier tukar pic ni akue dah mati2 igtkan artis mane add akue .. haha mamat ni rupanya.. hahaaha sorang yg kacak bagi akue ..errr siap kau di depan lens akue nanti ko tetibe huduh siap.. hahaha ape2 pun muka memang matured kan .. hormon lebih katanya dengan jambang bak harimau.. hahaha tp ape2 pun yg penting die ni muda setahun dari akue ! hahaha . sorang pelajar MMU ye die ni so minat memang lebih kurang cam akue ler.. TP tgk pic ni dia ni still ade perangai gila2 dan agak childish. ngeee .ahaha

Next kita tgk blog beliau pulak :

image
Taddaa so simple je kan.. comel lote emoticon selenga tu.. ahhaaha siap dah ada fanpage ye.. hehe baguslah boleh jgak menjadi contoh kepada blog akue ni.. hehe hurmm tu je kot.. dah ngantuk plak lepas melantak maggie td.. ngeee.. ape pun keep it up bro… see ya in kl : ) tq

1 comment:

  1. http://www.umarfaruq.com/2011/05/kisah-cuhax-dan-missina.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...