Followers

Mandi-Manda Release Tension & Jalan2 Kuantan

DSC_0295Ngee mende ni pun akue nak citer .. tp aak ..hahaa okler jalan2 kali ni .tq to my brother and his friend … hehe… sempat bawak dslr tersayang sekali tp x byk pic yg diambil hehe.. first dan paling byk amek pic ialah dkt Bukit Gambang Waterpark Kuantan… memang terbaik lah ! walaupun x byk game yg ada tp puas lah jugak sebab tempat tu luas dan game2 gler2 arh.. yg paling menakutkan iaitu slide tu ngeee berdebar jantung ! haha. Harga utk masuk kesana ialah utk dewasa RM21.90 & utk kanak2 RM14.90 info lanjut boleh ke www.bgrc.com.my kot.. haha… so kitorang semalam berempat so semua sekali RM87.60 gitu.. hurmm kira berbaloi jgak lah.. dkt dalam tu x guna cash taw dan kena guna e-credit dan ada e-top up disediakan di dalam . nak taw ape mende tu ? korang kena g sendiri lah ye… haha… oklah tu je kot yg nak di ulas dalam post kali .. tp alhamdullilllah lah dapat release segala tension… hehe… baliknya dr gambang tu kitorang jejalan plak ke bandar kuantan dan singgah di ECM utk shopping2 dan tgk wayang. ops.. akue x beli ape2 ye.. huhu.. k lah tgk2 lah pic2 dkt bawah ni sket : )

pg1

pg2

p/s: tak dapat makan mcD ngeee

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...