Followers

Cute Baby Photoshoot

Hhaha bukan cuma modelling dan some wedding ye akue boleh photoshoot ade extra taw .. cam ni ha akue juga boleh photoshoot baby cam yg jadi model ni adalah anak sedara akue yg terlatest, wah ayat. haha namanya …… jap lupa ape ntah.. nanti akue tanya akak akue ye… dan di bawah ni adalah 3 out of 6 photo dak kecik ni , ikan tu cume prop ye.. hahah

DSC_0583

DSC_0592DSC_0590

p/s : gambar besa2 je lagipun akue x reti nak pose kan dak kecik ni , hape ko ingat die ni org besar ke ? bleh dilentok2 kan jadi model. ? hahah nanti tunggu die besar dulu ye.. hehe tq :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...