Followers

Cuha-x Jadi Model Lagi ?

Hahah jgn jeles ye… ni pun angkara kebosanan yg teramat sgt dan sesaje nak test2 baju baru yg dibeli semalam dkt gambang waterpark.. haha… baju tu fit gler ! saiz m.. tp sedap dipakai .. ala2 konon2 nak menunjukkan muscle yg takde katanya .. wakkaka.. meh ler tgk2 pic ni yek.. pastu nak komen2 komen lah ye.. klau sudi.. add sekali fb search cuha x hafiz dan fanpage utk blog ni… search cuhax.blogspot.com… dan ni haa tgk2 lah dkt bawah ni.. hahah memang ngade2 je ni.. ape akue kesah kan ? hahah btw ni pic yg akue sendiri jadi model dan akue jugak lah photographer nye.. model len next time.. haha

akue

p/s: ops tak dilupakan tq to ainuddin hata atas arahan lighting dr jarak jauh.. hehe tq so much : )

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...