Followers

Akue Mahu Jumpa BLOGGER2 Ini

Hehehe walaupun nama blog akue bukan nama besar tp blogger2 ni akue nak berjumpa dan bertemu ramah dgn diorang boleh x ? haha ala2 wat 1tube.my gitue hehe tp dgn style af9 gitu.. hahah oklah meh tgk list2 blogger yg akue nak jumpa.. meh review cara akue ! hehe

________________________________________________________________

1-BEN ASHAARI (http://www.benashaari.com/)
imageWah sudah semestinya nak jumpa bro ni, sebelum ni dia yg jumpa org, meh kali ni akue yg amateur ni jumpa die plak, haha, teringin nak wat sesi photoshoot simple dgn beliau, hehe . sape yg xnak jumpa die memang rugilah weh. mcm2 ada dalam blog die dan juga merupakan top ranking. Memang hebat dia ni, akue salute ! 13829 follower ! dan juga baru2 ni dinobatkan sbg no 1 blogger of the year dr DIGI.

________________________________________________________________

2-DANIEL ADIE (
http://www.danieldeadie.blogspot.com)
imageHaa ni blogger comel, kesah2 dkt dalam tu pun comel jgak. Boleh tahan menariklah kesahnye x seperti akue. hehe ape2 pun bleh jadi model neyh ! hehe


________________________________________________________________

3-UMAR FARUQ (www.umarfaruq.com)
image

Ni sorang lagi blogger yang tembam gler dan nampak matang dalam penulisan dan luaran, haha. Dalam fb selalu jgak contact die ni tapi memang x lekat di pc, tp bagus kalau dapat hangout orgnya pun peramah jgak.





________________________________________________________________

4-SYAKIR RAHMAN (
http://syakirrahman.blogspot.com/)

image

Haa mamat interior design ni akue dah penah jumpa sem lepas, hehe not bad sekepala lah juga dier nie, hehe. nice design2 dier , surely kalau masuk poli akue dier ni dah high standard arh.. hehe btw insyallah ade masa nanti kita jumpa ag ye :P






________________________________________________________________

5-MR DAHA (
ttp://mrdaha.blogspot.com/)

image

dan tidak dilupakan sorang lagi blogger a.k.a juga admin blogger malaya, hehe matang sungguh orgnya dan juga sorang yg peramah. thanks to him yg banyak membantu akue sebelum ni. memang kena wat video log kalau dgn die camnie.. haha






p/s : tu je kot 5 blogger yg akue nak jumpa setakat ni, yg pompuan ? err xde lagi kot sebab tgk tak byk quality yg diorang ade , ops akue pun xde quality lagi sebenarnya so utk mendapatkan quality tu akue akan tanya pendapat2 diorang. kepada readers plak jgn berfikiran terlalu negatif bila bace2 posting2 akue termasuk yg ni, please lah : )





6 comments:

  1. Aduh...segannye...

    Bdw, thanx ya...bole2..ade peluang,kite jumpe ya..kat gathering ke ya..

    ReplyDelete
  2. wakaaka... siot je rembat gmbr kat fb aku.. hahha

    ReplyDelete
  3. salah maklumat tu bro.. lom lagi dinobatkan..masih lagi bersaing.. hehehe...kena betulkan tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...