Followers

Typical Malaysian

Huhuhu mcm2 jenis org dah penah jumpa , tp ni nak citer yg dimalaysia lah , mungkin tertepek dan kena dkt muka akue sendiri tp one thing yg selalu dkt org2 malaysian ni adalah “SOMBONG” akue sendiri pun mungkin sombong tp terpulang pada org len nak judge camne… cam sepanjang perhatian akue, bile org dah berjaya or dah hebat ape gunanya sombong2 dgn newbie2 ni dalam satu bidang, education misalnya, hurmm pelik dan pelik, manusia2 tak perlulah seperti itu sebenarnya , actually semuanye itu pinjaman je cuma kehendak kita kearah sane or not atau menjadi atau tak tu bergantung pada diri masing2 apa salahnya menghormati satu sama lain dan membimbing junior2 or newbie, x berdosa or mati pun kalau kita x sombong or maybe just peramah, kita ni hidup dalam dunia tak lama paling maksimum pun bleh hidup 100tahun, akue sendiri ni pun same , we are all the same berkongsi pada dunia yang satu so watpe kita nak sombong ? please lah x gunanye k, so bimbinglah insan2 len dan hiduplah dgn happy . igt sentiasa HAPPYye lagipun happy tak perlu bayar ape2 k : )

image

1 comment:

  1. :)......betul2......people tend to be arrogant kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...