Followers

SUMMARY PJB JULAI2008–DIS2011

Heheh tak kisah pun korang nak baca atau tak ..eheh ni just summary simple ttg serba siket life akue dkt pjb ni sepanjang 6 sem dkt sini.. hehe simple2 je akue tulis .. yok :)

Untitled-1_01

“ satu permulaan baru dalam mematangkan diri, pembiasaan diri dengan dunia berdikari dan dunia luar, dunia persahabatan . Dapat berkenalan dengan ramai kawan2 baru, membuka minda untuk menerima diri sendiri, belajar untuk bergaul dan membiasakan diri dengan setiap pilihan yang dibuat “

Untitled-1_02

“ membiasakan diri dengan dunia sosial di luar, dalam menempuh cabaran hidup yang lebih getir, bersedia berhadapan dengan masalah kecil yang disengajakan diperbesar2kan, namun berjaya atasi dengan berjaya dan tabah “
Untitled-1_03

“ berhadapan dengan assignment2 yang bertimbun tapi berjaya diatasi dengan satu-persatu, setiap masalah mestikan ada penyelesaian, masalah kewangan memang sentiasa menjadi penghalang namun segalanya diatasi dengan tenang aje “
Untitled-1_04” permulaan yang awal namun pada penghujungnya amat susah utk ditempuhi dan amat perit , namun dengan takwa dan pemikiran jauh ke hadapan masalah berjaya diatasi, memahami erti sebenar kehidupan bekerja dan profesionalism lagi mematangkan diri dalam menempuh dua sem yang akan datang “

Untitled-1_05

“semester yang kurang tekanan dan agak menghiburkan , pada awal nya segala berjalan lancar namun pada penghujung terdapat sedikit kucar-kacir dalam pencarian identiti sewaktu di interview utk ke major, pelbagai masalah BESAR ditimpa namun dengan sedikit pemikiran positif dan dorongan rakan2 seperjuangan”
Untitled-1_06

“Major IN Corporate Identity, itulah tajuk major yg akue ambil pada sem ni dalam menghabiskan diploma grafik ni, segala2nya agak diambil remeh-temeh pada mulanya tp bakat lebih penting dari segala-galanya , dicurahkan idea pada rekabentuk ,simple dan straightforward menjadi idea design CUHAxHafiz. segala2 sudah tamat dengan penutup yg so-so namun memuaskan ,segala yg dipelajari harap2nya dapat digunakan pada masa akan datang. Titisan air mata akan memberi makna seribu bila keluar nanti. amin “

1 comment:

  1. pengalaman mengajar erti kematangan.... dalam kehidupan, dr segi tersirat mahupun tersurat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...