Followers

MUET April 2011

downloadYeah baru tadi ( 16julai2011 )selesai dgn muet 3 paper yg menyusahkan betul… susah2 sgt.. giler lah level yg digunakan.. erk… tp ape2 pun alhamdullillah akue dapat jawab walaupun terpaksa jawab sambil menggigil kesejukan .. ngeee… arghh nyesal x bawak sweater , memang sengal kannn.. haha
Di mulakan dengan READING paper, sume ayat2 dan soklan yg digunakan amat tinggi bahasanye memang susah ! ops terkantoi plak akue berapa soklan tak dijawab ngeee … masa x cukup ! ngee
Next , writing. utk question 1 aper ntah akue jawab … hahaha hantam aje lah … byk word2 bombastic akue lupa nak guna, soklan nampak cam senang tp susah gler.. question 2 yg best… ader lah dalam 540words ngeee poyo kan.? haha soklan nye best “THE MOST VALUEBLE THING IN THIS LIFE IS FRIENDSHIP “ … hambik ! memang cam moto akue plak kan.. hahhaha.. so macam2 akue merepek dalam tu…. mcm2 akue masuk kan entah tepat tau x entahler…. lastly utk paper LISTENING Alhamdullillah telinga akue masih berfungsi dengan baik dan dapat dgr sume perbincangan yg dibuat cuma yg x paham dgn format cara nak jawab je, dan memang susah sket ler… OVERALL semua just ok je.. lega bile boleh jawab dan semua dah tamat, harap2 dapatlah markah band yang bagus .. amin, so just tinggal paper keusahawan je lagi selasa ni.. fuh menakutkan… : P

1 comment:

  1. hahaha..same r ngn aku...
    http://faizlaster.blogspot.com/2011/04/muet-dan-cerita-disebaliknya.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...