Followers

JGN BACE POSTING INI

2152561318_b1b33b2d16HEhe ni posting nak release tension jer dkt sorang mamat gler yg baru nak kenal dunia , dahlah online pun jarang2 dah beria nak cakap bukan.. memang cam **** lah dia ni..

image

saje je wat akue panas dan bengang dan mengeluarkan kata2 kesat pada beliau.. hehe xpe asalkan dia mengenal dunia… hahaha… meh tgk ape2 kata2 kesat ku pada dia .. hahaha

“bangang punya org.. ni facebook akue suka hati lah akue nak post2 or share2 yg apa akue suke.. adoi.. ade jgak manusia camni bangang nak mampus tu kalau rasa meluat sgt or benci sgt dkt akue jgn lupa ye button unfriend dan block ader dkt bawah tu, jgn lupa ye, jgn nak post2 wall post or komen2 yg menyakitkan hati please... bangang vavi”

“yg penting no need lah nak menjatuhkan kawan masing2 xde gunanya ok... ish memang vavi lah ade kawan cam ko.. g lah mampus please.. .akue x kan mati pun kalau x friend dgn ko tak kira dalam dunia fb ni atau dunia nyata... walaupun satu batch sekolah or sekampung.. vavieh yg penting biar p lah akue nak posting or share muka akue ke makanan ke ape2 ke dkt wall akue, xkan tu pun nak kena mintak kebenaran dkt ko ?”

so wat sape2 yg menyampah tgk akue lebih baik ko unfriend je akue ok jgn sampai nak merosakkan hari org.. hish ! sorry ye kepada sesape yg membace nye.. kan dah tulis jgn baca posting ini : )

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...