Followers

FINAL ASSESSMENT & VISCOM WEEK PART 4 LAST

Akhirnya sempurna jgak final week ni, dgn penutup utk viscom dan final assessment 2011 oleh semua pelajar sem6 JRKV. Best ar viscom thanks to yg dah datang booth akue walaupun xde ape2 pun .. hehe tp akue sonok dapat berkongsi kesah2 ttg grafik ni.. heeheh dah lah malas lah nak kisah banyak2.. hehe.. so meh tgk2 pic2 best dari akue sepanjang event :)

1 candid awal sebelum perasmian2

tarian zapin sket34

simple fesyen show yg superb !

5

antara penerima anugerah pelajar terbaik 6

akue pun nak posing jgak.. boleh ? 7DSC_0760

posing2 depan booth


jrkv
p/s: harini baru siap dgn jayanya menyiapkan booth partition di jrkv plak utk 7 pelajar nyaris2 failed pada isnin lepas.. hope kitorang lepas . lah insyallah.. doakan kitorang ye :)

8

2 comments:

  1. alhamdulilah, berkat usaha adeq,, tak akan lentur... seperti mana adeq nak kecapi kejayaan.. lepas ni focus muet lah, tinggal 2 hari je... try the best and good luck to u..

    ReplyDelete
  2. wow...best nyer....rindu zaman2 mcm ni...he3....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...