Followers

Contest Blog Saya Smart

image

Heheh bosan2 malam2 ni try lah join2 dan amek peluang join ini contest ni tgk dari blog http://faizlaster.blogspot.com/ so bosan2 kann xde nak watpe pun join je lah .. x gitu.. haha .. ok meh sini nak citer sket contest ni di buat oleh blogger ni meh klik link blog nye http://unknonymous.blogspot.com/2011/04/contest-blog-saya-smart.html comel dan so colourful blog nye..

ttg contest ni.. haha entahler blog akue smart ke ? semua terpulang pada mata dan hati yang memandang blog akue smart ke tak ? hahaha naseb bek xde wat survey ttg blog akue tu, kalau x memacam jawapan daaa haha … ok nak join ? baca bawah ni plak

Syarat penyertaan contest nie mudah jew..
1. wajib follow blog nie..
2. terbuka kpd semua owg k...
3. buat satu entry mengenai contest nie n tag kpd 4 owg..x kisah laa sapa pown
4. last sekali...tinggalkan link kowg dkt comment box bwh entry sane

Info :
Tempat pertama akan menang RM 150
Tempat kedua lakk RM 100
Tarikh tutup 20 Mei 2011..tarikh nie x akan di ubah...

Senang je kan contest ni...Ok..Untuk Contest Blog Saya Smart ni aku tag 4 org geng2 blogger len :

Efy, UmieQaseh, Shidee, UmarFaruq : )

image

haaa kucing ni baik dan smart hahaha

3 comments:

  1. boleh laaa..load blog ni berat skit laa...tp x de la byk ngat. skit je...btw, gudluck!

    errrrr...nak mintak pendapat ni. loading slow tak? rasenye ok tak blog syed ni? tolongg tolong .. :'( http://www.syedgraphix.com/2011/04/syedgraphix-tampil-lebih-simple.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...