Followers

Another Photoshoot With Lurve Butang/Ameera

Hehe igt lagi kah dgn ameera yg photoshoot ala2 afrika dulu tgk link ni >
haa dah igt ? tu lah yg nak diceritakan, ptg 21april baru2 ni ader wat satu lagi photoshoot dgn die hehe tp kali ni tempatnya agak bahaya sketler dan Alhamdullillah semuanya berjalan lancar .

Actually bosan2 jgak ni disamping membuangkan masa2 di JB neyh .. so ajaklah si ameera / spongebob ni dan encik ainuddin kitorang gerak wat satu lagi photoshoot . Sumenye belajar2 je utk experiment dan upgrade skill dalam photography do komen2 ye : )

DSC_0419pageDSC_0493

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...