Followers

Typical Malaysian

Huhuhu mcm2 jenis org dah penah jumpa , tp ni nak citer yg dimalaysia lah , mungkin tertepek dan kena dkt muka akue sendiri tp one thing yg selalu dkt org2 malaysian ni adalah “SOMBONG” akue sendiri pun mungkin sombong tp terpulang pada org len nak judge camne… cam sepanjang perhatian akue, bile org dah berjaya or dah hebat ape gunanya sombong2 dgn newbie2 ni dalam satu bidang, education misalnya, hurmm pelik dan pelik, manusia2 tak perlulah seperti itu sebenarnya , actually semuanye itu pinjaman je cuma kehendak kita kearah sane or not atau menjadi atau tak tu bergantung pada diri masing2 apa salahnya menghormati satu sama lain dan membimbing junior2 or newbie, x berdosa or mati pun kalau kita x sombong or maybe just peramah, kita ni hidup dalam dunia tak lama paling maksimum pun bleh hidup 100tahun, akue sendiri ni pun same , we are all the same berkongsi pada dunia yang satu so watpe kita nak sombong ? please lah x gunanye k, so bimbinglah insan2 len dan hiduplah dgn happy . igt sentiasa HAPPYye lagipun happy tak perlu bayar ape2 k : )

image

1 comments:

Contest Blog Saya Smart

image

Heheh bosan2 malam2 ni try lah join2 dan amek peluang join ini contest ni tgk dari blog http://faizlaster.blogspot.com/ so bosan2 kann xde nak watpe pun join je lah .. x gitu.. haha .. ok meh sini nak citer sket contest ni di buat oleh blogger ni meh klik link blog nye http://unknonymous.blogspot.com/2011/04/contest-blog-saya-smart.html comel dan so colourful blog nye..

ttg contest ni.. haha entahler blog akue smart ke ? semua terpulang pada mata dan hati yang memandang blog akue smart ke tak ? hahaha naseb bek xde wat survey ttg blog akue tu, kalau x memacam jawapan daaa haha … ok nak join ? baca bawah ni plak

Syarat penyertaan contest nie mudah jew..
1. wajib follow blog nie..
2. terbuka kpd semua owg k...
3. buat satu entry mengenai contest nie n tag kpd 4 owg..x kisah laa sapa pown
4. last sekali...tinggalkan link kowg dkt comment box bwh entry sane

Info :
Tempat pertama akan menang RM 150
Tempat kedua lakk RM 100
Tarikh tutup 20 Mei 2011..tarikh nie x akan di ubah...

Senang je kan contest ni...Ok..Untuk Contest Blog Saya Smart ni aku tag 4 org geng2 blogger len :

Efy, UmieQaseh, Shidee, UmarFaruq : )

image

haaa kucing ni baik dan smart hahaha

3 comments:

Cuma 3 Saat Lebih Dah Mampu Buat Anda Tergelak Atau Paling Kurang Tersenyum

image

Hehe pagi2 jumaat yg hening ni meyh kita senyum dan tergelak sket.. meh tgk2 video2 dkt bawah neyh : )


0 comments:

ORIGAMI

image

Hehe buang tebiat ke akue nak story about this kind of thing .. haha xde ler mende ni pun ade dlm cebisan2 memori otak akue jgak haha pernah dulu masa kecik2 men bende ni.. meh kita tgk amende origami neyh :

Origami merupakan satu teknik lipatan samaada dengan menggunakan kain ataupun kertas. Ia merupakan satu hasil kerja tangan yang sangat teliti dan halus pada pandangan.

Origami merupakan satu kesenian melipat kertas yang dipercayai bermula semenjak kertas mula diperkenalkan pada abad pertama oleh di Cina pada 105 A.D. oleh seorang Cina dikasi yang bernama Ts'ai Lun.

Kertas yang diperbuat dari hancuran tumbuhan dan kain buruk membolehkan kertas dihasilkan dengan lebih mudah dan banyak. Contoh-contoh awal origami yang berasal daripada Cina adalah tongkang Cina dan kotak.

Pada abad ke enam, cara pembuatan kertas kemudiannya dibawa ke Sepanyol oleh orang-orang Arab; dan juga ke Jepun (610 A.D.) oleh seorang sami Buddha bernama Dokyo yang juga merupakan doktor peribadi Ratu Shotoku

Semenjak itu Origami menjadi popular dikalangan orang Jepun semenjak turun-temurun sehinggakan ke hari ini terutamanya dengan penghasilan kertas Jepun tempatan yang dipanggil Washi.

!!! korang taw x origami tertua di dunia adalah BUKU !!!

haha meh tgk2 sket2 kompilasi2 origami2 yg cambest : )


dsfdsf
tp bentuk yg paling akue suka sekali adalah :
work.3253923.2.flat,550x550,075,f.origami-birdmeh blajo sket care watnye : )

1 comments:

Top 10 Futuristic Car Designs MORE

If you thought you knew all about vehicles, think again since below you can see some of the most impressive car designs I found and decide to share. I must say that today there is a great number of designs; a lot of young and talented designers create some incredible works of art, some of which are lucky enough to be implemented in real life. Oh, well, enough with demagogy, I present you the list of the best car designs ever.


1. Bugatti 57 Atlantic



This is an incredible concept that was designed to focus on both the outside and performance. The design is credited to the French Designer Bruno Delussu. The front of the vehicle reminds of Jaguar but the rest is something I've never seen before. The two-seater car surely looks very beautiful, but it is less likely to be developed in the near future. The concept looks so futuristic that there are two possible scenarios: whether it will still remain a concept or it will be produced in the next century. The designer, however, said one true thing - as long as a human can imagine, he can create whatever he wants.
2. 3Wheeler


This car was designed as a high-speed Unmanned Land Vehicle. The 3Wheeler is expected to replace several vehicles that are currently used by the law enforcement force, which requires cars able to reach a high-speed to catch criminals or arrive at a certain destination as quickly as possible. In most cases cars with three wheels have one at the front and two at its back, but it is vice-versa in this concept, probably the designer Andi Dewanto saw some advantages in such placement, still very beautiful concept.
3. Gentleman's Racer


This incredible concept was developed by designer Mikael Lugnegard who works at Lugnegard Design. You can call this vehicle "Gentleman's Racer". The designer required several software tools to create the concept, and namely he used Maya, Hypershot, and Photoshop. The look of the car is not just inspiring, it blows your mind with the striking colors and lines, representing a modern vintage model that somewhat resembles a Volvo OV4, coming in two colorways.
4. Nissan Motivity 400C


This vehicle represents how designers at Nissan envision the future of automaking and I must say they see it quite interesting, to say the least. Motivity 400C is a vehicle that boasts a wide range of incredible functional features. It takes advantage of maglev's engine system that adds more power to the car and every tire allows the driver to control the vehicle with ease. Having a triangular shape the vehicle considerably reduces air resistance when driving at great speeds and increases the car's acceleration, thus saving a lot of power. A wonderful concept from a great carmaker.


5. Terrena


This model was designed to be able to pass through different types of terrain found in America. Terrene features a unique tire mechanism that is able to adapt the dimensions of the vehicle to a variety of terrain types, which makes it possible for the user to drive safely in various conditions. The reduced height of the vehicle along with a large wheel diameter improves Terrena's functionality. The car also boasts integrated sensors that signal the driver about road conditions. In case the sensors identify a good road condition the vehicle's wheels become wide and Terrena decreases its height to become more stable, allowing you to control it easier at high speed. In addition, this futuristic concept is covered with flexible materials that have an interesting and useful feature - they "absorb" any deformations that occur as a result of impact with different objects.


6. Veritas RS III


This car can reach a speed of 100km/h in just 4 seconds thanks to either a 480hp V8 engine or a 600hp V10 engine from the German giant BMW. The car can reach a top speed of 200mph and it is already available on the market at a price of 5,000. The car was designed for only one driver and features just one rear view mirror mounted in the center of the car besides the driver. Designers decided to locate the exhaust pipes in rather strange places - on the backside of the vehicle slightly above the branding.


7. Tatra


This concept was presented by the Czech magazine AutoDesign&Styling. The car was developed by Tatra Motors, which is one of the oldest companies in the world along with Daimler Mercedes-Benz and Peugeot. The company worked in cooperation with designer Mike Jelinek, who thought about the future look of a Tatra vehicle and the final result was this 903 Concept, which represents a fuel cell luxury sportscar that incorporates innovative aerodynamic features.
8. Panarella S01



A fusion of truck and samurai, this car concept was designed by Davide Panarella, who named his creation "Panarella S01". The model has the look of a powerful machine. In fact, the car is an off-road three-wheeler with two wide tires at front, and one at the rear. The wheels on the front look detached from the car, being held by two beefy looking attachments connected to the back of the car. The face of the S01 was developed to look like the masks of the Japanese Samurai.


9. Multi Mode Vehicle


This concept was developed by a team from Samson Motorworks. Engineers wanted to create a vehicle that would defy the law of gravitation. They took into consideration the aerodynamic and weight related problems of common vehicles, and made a 3-wheel model, which probably doesn't resembles a car literally, but it is still vehicle with one exception - it flies. The company currently works on two MMV models, one is Skybike featuring a patent telescoping wing and other is the Switchblade that makes use of a scissors wing design, being able to retract its wings when driving. Both models are rather small and can fly up to 10,000 feet above sea level. Such concept requires improved safety features, which is why engineers decide to include the front shock absorber, a side door protection as well as a ballistic shaft recovery system. Just like any modern vehicle, these three-wheelers have air conditioning and heating and MP3 input CD player. In addition, these cars include rear view video monitor, automatic vehicle leaning, dual lighting system used for both ground and air.


10. Peugeot Angel



From its name you can guess that angels served as an inspiration for the design of this incredible concept. The car was designed for city use. Peugeot Angel represents a mix of futuristic and retro looks. Its front wheels work just like on standard vehicles but the rear wheels work on idea of opposite magnetic fields circulation, developing a magnetic field that levitate the car in its back. Such technology allows the car to be much lighter, plus less power is needed.

1 comments:

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

The cars of the future don’t stop driving people mad with their unique and bizarre shapes, features, characteristics. Here are the concepts vehicles which can strike not only with their shapes but also with their crazy ideas in technique and design.

Stop it, don’t drop it! The recently exposed concept of Peugeot was designed for the megalopolis of tomorrow. You can see the concepts in two types: the first one is for two persons in glamorous style and the second one was designed for one person.

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

The next shape is right for the lack of parking place.

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

Germany always used to pose itself as a snooker empire. The new German Audi concept without wheels and the rollers instead attracts so that everyone can say: “What?! What was it?! Is it…a car?!”

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

But here is quite more extraordinary concept Peugeot 360 which has spheres to move in any direction the drivers want. Of course, the vehicle possesses the onboard computer for the best navigation.The degradation of wheels has become a good tradition for Ferrari Monza Car families as well. Though the auto has aeroappearence, winglets called canards were used for this model.

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

The following alien car has been designed exactly for silent speed. The director of Italiandesign Quaranta Fabrizio Giugiaro claims the car can show more than 200 kph and still doesn’t make any noise at all.

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

The old good Renault Nepta concept has now become very popular among concept cars. The opening panels which make the four passengers vehicle cabriolet make the conditioning and comfort ability of the concept unique.

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

Nissan Pivo 2 has also surrealistic features. It is electric powered and gives the access to any doors as well. But the craziest feature about this vehicle is 360 degrees rotation.

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

And here is one feature about this car: it is equipped with Nissan’s Around View Monitor that allows avoiding blind spots.

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

This is Mazda Kazamai Crossover. It also uses aerodynamics as the other concepts do. But the most famous feature of the concept is its 30% fuel consumption thanks to special MZR 2.0 liter petrol engine.

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

The B.A.T. concept cars based on the Alfa Romeo 8C Competizione are considered to be the most hopeful vehicles in the future. They tend to be hydrogen or fuel-cell unit that means the car is green.

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

This Airflow by Pierre Sabas of France was produced mostly of glass. And despite the standard set of electric powered motor and body orientated for good parking, the vehicle also has possibility to slide out while running into corners.

Top 10 Most Bizarre Futuristic Concept Cars

0 comments:

JGN BACE POSTING INI

2152561318_b1b33b2d16HEhe ni posting nak release tension jer dkt sorang mamat gler yg baru nak kenal dunia , dahlah online pun jarang2 dah beria nak cakap bukan.. memang cam **** lah dia ni..

image

saje je wat akue panas dan bengang dan mengeluarkan kata2 kesat pada beliau.. hehe xpe asalkan dia mengenal dunia… hahaha… meh tgk ape2 kata2 kesat ku pada dia .. hahaha

“bangang punya org.. ni facebook akue suka hati lah akue nak post2 or share2 yg apa akue suke.. adoi.. ade jgak manusia camni bangang nak mampus tu kalau rasa meluat sgt or benci sgt dkt akue jgn lupa ye button unfriend dan block ader dkt bawah tu, jgn lupa ye, jgn nak post2 wall post or komen2 yg menyakitkan hati please... bangang vavi”

“yg penting no need lah nak menjatuhkan kawan masing2 xde gunanya ok... ish memang vavi lah ade kawan cam ko.. g lah mampus please.. .akue x kan mati pun kalau x friend dgn ko tak kira dalam dunia fb ni atau dunia nyata... walaupun satu batch sekolah or sekampung.. vavieh yg penting biar p lah akue nak posting or share muka akue ke makanan ke ape2 ke dkt wall akue, xkan tu pun nak kena mintak kebenaran dkt ko ?”

so wat sape2 yg menyampah tgk akue lebih baik ko unfriend je akue ok jgn sampai nak merosakkan hari org.. hish ! sorry ye kepada sesape yg membace nye.. kan dah tulis jgn baca posting ini : )

2 comments:

Facebook Currently Under Maintenance .....

Facebook currently under maintenance ..... Your will have a bad connection (update status , login , comment & messages) during this service been restore . Thank you.

Source :
Mark Zuckerberg

facebook_cat

1 comments:

Cara Untuk Menonton Astro Mustika Secara Percuma Maharaja Lawak


image
Aku pasti ramai peminat Maharaja Lawak di luar sana kecewa apabila Maharaja Lawak minggu ke-3 hanya akan ditayangkan di ASTRO Mustika sahaja terutama pelanggan ASTRO yang tidak melanggan pakej Mustika.
Tak apa. Jangan risau. Kami ada menerima emel yang memberitahu teknik untuk melanggan pakej Mustika secara percuma. Ya. Percuma.
Mari kita ikuti tips daripada emel tersebut :-
HANYA IKUT ARAHAN YANG DIBERIKAN SEPERTIMANA DIBAWAH DENGAN TENANG DAN SABAR..KERANA IANYA MENGAMBIL SEDIKIT MASA..AL-MAKLUMLAH...BENDA FREE...JIKA KENA LAH SABAR...MARI KITA MULAKAN...STEP BY STEP..OKEY..

Cara ni aku dapat dari cousin aku yg kije di Astro. Aku xmo cakap department mana takut die terkantoi.
Tu ari aku pergi rumah die time siaran MAHARAJA LAWAK. Die tgk kat channel ASTRO WARNA.

Ntah mcmane die pecah lobang bgtau aku mcmane nak access saluran dalam pakej MUSTIKA nie tanpa perlu melanggan.
Aku mula tak caya gak. Tapi balik uma aku test sendiri MEMANG BETUL JADIK!
Korang cuba try test. Cara nie boleh UNLOCK channel pakej MUSTIKA sahaja.
HBO ke, NG ke, Sport ke, sume xboleh sebab channel ni di kawal selia di luar negara.

1. Biarkan dekoder Astro anda dalam keadaan 'STAND-BY'.
2. Tekan butang ON/OFF. Astro akan menyiarkan channel terakhir yg anda buka.
3. Tekan butang 130. Anda akan melihat pratonton utk pakej Musika.
4. Tekan MENU. Pilih LIST SERVICE. Kemudian tekan OK.
5. Pilih saluran yg anda ingin UNLOCK. (WARNA, CITRA, B4U shj)
6. Tekan OK untuk pengesahan.
7. Tekan MENU untuk keluar ke siaran TV. TV akan kembali ke saluran 130.
8. Tekan MENU sekali lagi. Pilih OPTION. Tekan butang OK
9. Pilih CHANNEL INFO. Tekan OK
Di sini pengaktifan akan di hantar terus ke bahagian penyiaran. Dekoder anda akan di kemaskini untuk menyiarkan saluran yg anda UNLOCK.
10. Tekan butang ON/OFF. Tunggu selama seminit (supaya dekoder anda dikemas kini.)
11. Tekan semula butang ON/OFF utk siaran TV.
12. Langkah terakhir, tekan 130
13. Saksikan pratonton Mustika.
14. Untuk melanggan:
i - Hubungi 1 300 82 3838; ATAU
ii - SMS Mustika<ruang><ICNo> ke 32888; ATAU
iii - Klik 'Dapatkan Mustika' di atas untuk melanggan secare ONLINE.
15. Dgn muke bengang korang tgk jela pakej2 yg korang langgan.


Hahahahahaha ! Sakit ati ke?? sory la kawan2 ^_^ saya pun terkena

1 comments:

Review FILM : Rio

Fuh selepas penat berjalan2 kesana-kesini (<akan diceritakan dalam posting2 akan dtg) sempat lah menyinggah kan diri ke jb city square dan tgk plak movie rio.. so jom review sket

rio-poster2

Rio is a 3-D animation feature from the makers of the "Ice Age" films. Set in the magnificent city of Rio de Janeiro and the lush rainforest of Brazil, the comedy-adventure centers on Blu, a rare macaw who thinks he is the last of his kind. When Blu discovers there's another - and that she's a she - he leaves the comforts of his cage in small town Minnesota and heads to Rio. But it's far from love at first sight between the domesticated and flight-challenged Blu and the fiercely independent, high-flying female, Jewel. Unexpectedly thrown together, they embark on an adventure of a lifetime, where they learn about friendship, love, courage, and being open to life's many wonders. RIO brings together a menagerie of vivid characters, a heart-warming story, colorful backdrops, energizing Latin and contemporary music, and family-friendly song and dance.

Strengths: This is a very good children movie. It has passed in the point of its moving with a purpose. So, it can turn out to be a fine entertainment venture!!!

Flaws
: One of the major fallouts of this film is it just surrounds the idea to make little kids enjoy. Thus, if you are in the bit higher group then you may not feel that excitement to go for Rio.

Release Date: April 15, 2011
Genre: Family, Comedy
Director: Carlos Saldanha
Writer: Don Rhymer
Cast: Neil Patrick Harris, Anne Hathaway, Rodrigo Santoro, George Lopez, Jake T. Austin
Studio: 20th Century Fox
Official site: rio-themovie.com
Running Time: 96 minutes
MPAA Rating: Rated G

p/s overall bagi akue citer ni agak terbaik jgak lah 9/10 sebab sepanjang citer ader je lawak yg dibuat, salah faham dan lain2 lagi tp agak romantic jgaklah citer ni ape2 pun memang best :) lagu pun best.. so korang wajiblah tgk ye ….

p/s : teringin nak g rio,brazil plak :P & hate the philipinos yg duk sebelah akue tu.. nyampah : P

0 comments:

Analysis Traffic Source (SEARCH KEYWORDS) dari blog akue

kelakar plak bile tgk2 keyword yg digunakan utk ke blog akue atau termasuk ke blog akue.. meh tgk screenshotnye ni utk a week

image

yg ni plak utk month

image

dan yg ni utk all time

image

p/s: nak ulas malas.. hahaha korang tgk2 je lah sendiri.. cam kelakar pun ade jgak.. hahaha

2 comments:

Another Photoshoot With Lurve Butang/Ameera

Hehe igt lagi kah dgn ameera yg photoshoot ala2 afrika dulu tgk link ni >
haa dah igt ? tu lah yg nak diceritakan, ptg 21april baru2 ni ader wat satu lagi photoshoot dgn die hehe tp kali ni tempatnya agak bahaya sketler dan Alhamdullillah semuanya berjalan lancar .

Actually bosan2 jgak ni disamping membuangkan masa2 di JB neyh .. so ajaklah si ameera / spongebob ni dan encik ainuddin kitorang gerak wat satu lagi photoshoot . Sumenye belajar2 je utk experiment dan upgrade skill dalam photography do komen2 ye : )

DSC_0419pageDSC_0493

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...