Followers

Wedding Shoot Syahdira 12-13March2011

Hehe lama dah x wat posting ttg shooting wedding yg akue wat, xlah hebat mane pun dan cuma dalam proses pembelajaran.. actually ni client si Ainuddin (click namanya utk ke blog beliau) thanks juga to him yg ajak akue utk tag-along, x lupa juga utk dik Camim yg masham .. hehe sume nye utk belajar2 je : ) some of the pics ada dkt bawah tgk2 lah ye dan do comment.. nak juga pic wedding camnie ? sila klik link bergambar pakej wedding dkt bawah kanan tu ye . tq

1
3

2

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...