Followers

Review RANGO

Heheheh be yourself no matter what.. hehe maaf lah lambat update ttg this movie,, ni pun baru je balik dari tgk movie RANGO tu dkt TGV JUSCO TEBRAU, td ape2 pun memang best lah, sarat dgn aksi , kelakar dan serius, satu movie yg harus ditonton, bagi akue citer ni ia merupakan satu citer yg hebat dan terbaik dari ladang, animasi CGI nye perfect dan harus diberi tepuk tangan, tergamam sepanjang cerita kelakar tgk gelagat si RANGO yg dari mulanya nobody menjadi somebody dalam citer ni, juga penuh dgn mesej2 yang baik dan menjadi inspirasi setiap org : ) akue bagi 9/10 for this movie, next ? xde dah… tunggu transfomers je kot.. .hahahah ..ops fokus pada final !

Rango-Banner-e1296866622817

Summary: A chameleon that aspires to be a swashbuckling hero finds himself in a Western town plagued by bandits and is forced to literally play the role in order to protect it.

Release Date: March 10, 2011

Rating: U

Genre: Adventure, Animation

Duration: 1hr 47mins

Actors:
Alfred Molina
Bill Nighy
Claudia Black
Isla Fisher
Johnny Depp
Ned Beatty
Timothy Olyphant
Director:
Gore Verbinski
Writer:
John Logan

1 comment:

  1. Best jugak. dah tgk 2 kali kat cinema. HAHA tapi second time pergi macam nak tertidur. hak3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...