Followers

Review Blog Style Akue 01 : Mr.Daha

Setelah lama di janjikan kali ni akue nak review sket blog uncle ops mr.daha ni salah sorang dr admin Blogger Malaya.. klik logo blogger malaya utk taw lebih lanjut dan join… thanks to him yg sportting sgt org nye .. meh citer sket ttg pemilik blog di url : http://mrdaha.blogspot.com/ yg still bertajuk My Life (“,) haha (siap ada emoticon sekali ye)

36248_1688169416229_1597507358_1555388_1477847_n

ni ha rupa pemilik blog tu… namanya

Mohammad Adha Jamalulail

Comel x pic profilenye, ni time dier kurus dulu skang..? entahlah..haha
Hehehe ni pic profile fb nye yg tak ditukar2 sejak dulu lagi, hehe orgnya sporting dan baik hati.. selalu msg2 via fb  berkongsi masalah ttg group BM, ok je orgnya agak2 kelakar dan rajin komen2 blog akue. bertuah dapat kenal bro ni. Skang study dkt UPSI tanjung malim dlm koz B.Ed TESL dan juga dah “in a relationship with anah barkhia” asal kluang dan tarikh lahirnya july 22.. <yg ni akue tiru info dlm fbnye je ek hehe
Yg dapat akue tafsirkan dia ni seorang yg kaki manganime so kira2 cam otaku lah .. haha minat dgn manganime cam naruto, onepiece dan len2.. haha sorang yg sentiasa cheerfull.. keep it up bro adha.. hehe : )

JOM kesah about his blog plak ye :)


image

hahahha ni plak sedikit interface blog mr daha ni sgt simple dan sejuk mata memandang : )
byk citer about dunia bloggin dan isu2 semasa.. baguslah tu , tu yg wat dier hebat ! hehe
tp ada satu part yg akue suka dkt sini.. hehehe jom ke bawah lagi !!!













____bawah lagi ___



____bawah lagi ___





image





















haa tu die ! pic die time muda2 kot.. hahahhaha comel sgt! cam adik-adik gitu.. hahaha jgn marah bro adha.. sesaje je ni…
oklah tu je kot review simple dari cuha x hafiz.. hehe do visit his blog :) http://mrdaha.blogspot.com/ nah ni link ! hehe tq mr.daha : )

2 comments:

  1. ADMIN!!!!!
    wah!! taknak review nad ke???
    hak3

    ReplyDelete
  2. Hahahaha~ semua tu gambar2 lama~ time zaman remaja comel2 dulu. skrang dah gemok buncit da. =P

    Thanks bro sbb sudi luangkan masa meng-review blog aku. Ko pun comel gak.. wakakaka~ :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...