Followers

Re-post ! Posting Pertama Akue Di Dunia Blog

Tuesday, January 20, 2009

Salam Perkenalan

Tuesday, January 20, 2009  cuha_x

Hai, every body, semua org termasuk kucing2, anjing dan arnab mereka ader blog, so aper lagi aku pun mula gak nak menceburkan diri dlm bidang pem-blog-an nie...hihi. Jeulous gak aku bila tengok kucing aku hari2 g cc asyik bukak blog dier jer. naik hangin gak akue. KOrang percayaer ker?

Nak kenal siapa aku? nanti2 lah aku bgitau k..ahakz .Jahat x akue. jahat x jahat x? Kita sambung next time lah yer. Aku ader kelas!

4 comments:

  1. haha, simple je kan 1st post~ kalau pegi blog2 member aku selalu geledah 1st post~ kelakar :D

    ReplyDelete
  2. hahaha....1st entry tuuuuuuuu..nais3...:P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...