Followers

Perjalanan Ke Final Part 1

Huhu nasib bek manual id dan lain2 dah siap so skang just tinggal web & interactive + portfolio +artwork dan lain2 sket je .. dalam around 15% dah nak siap utk ke final major assessment isnin depan.. fuh.. arinie x makan sehari (makan malam td je ) dr pkul 3-7 td menyiapkan interactive dan td baru je siap website . utk interactive guna photoshop,illustrator,swish dan director , dan web plak guna tiga software yg same dan dreamweaver.. sume simple2 je design dan nak bagi lawa tambah animasi dalam swish sket.. haa ni interactive dan web time in the making 97% ptg td.. skang dah pun siap.. hasilnya ? tunggu lepas viscom :

riad

webb

p/s: cam pening je kan ? padahal simple gler .. hahahahahaha ok dah ngantuk nunite post !

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...