Followers

Pergh mahal siot !

27022011_001-001Huhu geramnya.. tp xde lah nak lepas dkt sini tapi aderlah terkilan sket sebab satu baru2 ni tetibe kena penyakit gatal2 pada lengan akue.. ainuddin pun kena jgak.. huhu ni some of the pic of it :

 


seram kan ? huhu… entah sebab pe jd gitu tp makin garu makin teruk org kata. dier jadi berbiji2 cam berbintat2 dan merah2 tp memang GATAL gler ! tanya jgak kawan2 dlm fb dan group camne nak hilangkan .. ramai suh akue g jumpa doktor or g klinik pergi2 je tup tup akue kena kuarkan rm20 lebih utk ubat2 nye.. huhu… tgk pic bawah utk ubatnya..

DSC_0833

nampak x pic atas.. tu lah ubat2an yg memang sure akue x makan tp ubat sapu tu je akue akan guna.. x boleh kot beli asing2 .. huhu… sume skali RM22 ! gler lah.. pokailah lepas ni akue .. huhu so tu yg akue makan maggie je , kena berjimat walaupun makan maggie ni xkan wat akue kenyang. yg lagi mentensionkan. esok kena print utk assignment major akue ! gler lah..huhuhu mane nak carik duit.. huhu ape2 pun doakan lah akue cepat sembuh ek.. aminnn .. assalam tq : )

2 comments:

  1. whoaaaa....
    saba eh..nanti baiklah tuh..

    nanti tolong view n komen ni bole?
    http://www.1tube.my/video/1884/BLOGGER-IDOL-ANJURAN-TIAFAZUNIA-KINI-BERMULA

    ReplyDelete
  2. hehehe asal tak gi hospital kerajaan jer? kat kolej tak der klinik ker?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...