Followers

Maxis Lembab DI JB ??!

Huhu kenapa di jb ? tidak??! ye lah akue skang study dkt jb or area tepat nya politeknik jb pasir gudang so yg akue taw tempat2 ni jelah .. semenjak 2 tiga minggu ni.. line2 yg ada terutama maxis memang problem, mengikut laporan salah sorang mangsa yang x mahu dikenali “ huh , akak guna maxis broadband dah susah dah nak connect so nak online camno ? “ adoyai, . sorang lagi berkata “akak pun sama dgn akak td, susah dah nak online fb dan wat assignment (cari maklumat) “ . hurmm camne ni bleh terjadi ek? entahlah…

Naseb bek stramyx line ni pun x lembab, lembab akue geget ! haha . tp memang betulah dah susah sket nak carik line kadang2 susah nak contact org dan org pun susah nak contact kita, msj pun delay jgak.. adoyai… ramai kawan2 kata gitu so ape puncanya? entahlah nokk.. so akue cuha nak meminta maaf kepada sesiapa yang akue lambat reply tu ek.. korang pun mesti menghadapi kesukaran yg same.. huhu… xpe kita sama2 nantikan perubahan insyallah lepas ni laju bak kilat … haha tq : )

image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...