Followers

Luahan Hati Akue

Adoi... tekanan semakin hari semakin menebal! akue sendiri dah x taw nak wat ape lagi, huhu. Viscom dah nak dekat sebelum tu sume item2 utk final ni kena bermula dalam minggu ni jugak, kepala otak akue plak hang bila keje dalam stress camni, sume dah x bleh diubah, risau jugak bile memikirkan portfolio akue dari sem1-sem5 yang dah xde, aduh nak wat camne ni , akue dah antar utk recovery tapi tak taw lah sempat atau x utk akue susun sebelum internal assess next week, akue skang pikir nak lepas je. nak sediakan sume item2 sebelum assess bermula pun satu hal lagi sume memerlukan duit utk print item dan semua, aduh mane akue nak cari duit, ptptn ? memang cukup kalau akue x makan, duit fa&ma pun sama, rasanya memang x perlu utk akue makan kot, biarkan mati ajer,, huhuhu sedih kalau camtu jual ajerlah kamera dslr tu kan senang citer, huhu. :'( Byk lagi x siap dan nak siapkan tu sume memang nak kena ader duit , nak carik dkt mane ek ? korek bawah batu bleh jumpa x ? xkan nak berhutang lagi, adoiyai... item2 len pun x siap cam laman web & interactive huhu sebab bila stress camni..huhuhuhu so kalau tension memang akue x wat.. cam nak give up je memikirkan item2 tu sume.. huhu masa plak makin sempit.. laptop plak tiap2 hari asyik hang je keje.. camne nak wat assignment gitu...arghhh tension!! huhuhu... rasa nak nangis je... sekian

image

1 comment:

  1. abg apiz,sabar byk2...tenangkan fkiran,even umi x dduk kt tmpt abg apiz skrg,tp umi phm gk perasaan 2 ble di himpit mslh kewangan yg amat2 dhsyat,tmbh lg dgn tekanan kerja assignment n lain2,hmm ape yg umi bleh ckp,byk2 kan berdoa moga Allah permudahkan dan lancarkan segala urusan abg..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...