Followers

Kerana Teman

teman itu bukan macam papan skateboard,.dah main,pijak..

Teman itu bukan macam bola sepak,.dah dapat,tendang..

teman itu bukan macam bulu tangkis,.belum main,pegang,.dah main,pukul,.

Teman itu ibarat ragbi,.belum dapat,rebut,.dah dapat,lindung,jaga..

Teman itu macam jari,.lukanya sembuh sendiri,hilang tiada ganti..

Sahabat sejati adalah harta yang paling berharga,,Bekal yang paling istimewa,

kasihnya kepadamu lebih besar dari kasihmu kepadanya,

dia adalah sebahagian dari jiwa dan penghapus duka laramu..

Berbahagialah sahabat yang sebegini,dalam dakapan redha-Nya...::

renung2 kanlah .. sebab baru ni akue baru sahaja hilang lagi beberapa kawan dari social networking, yg x best nye senyap terus dari dunia cam dah pergi je.. akue harap mereka still ader sihat dan walafiat walaupun akue dah x dapat dan susah utk lagi contact diorang (mungkin) harap2nya diorang tak lupa akue, akue suka lihat mereka tersenyum biarlah akue yg sedih…. bagi akue pula SEKALI KAWAN BERMAKNA KITA KAWAN SELAMANYA. SELAGI AKUE BERNYAWA, insyallah akue harap mereka kembali menemui akue,, amin… sedih menghadapi perpisahan…akue x sanggup berpisah...

image

^^^ seronok nya sentiasa begini ^^

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...