Followers

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !

image










Ahakz .. first time akue wat posting ni dan join abg ben punya segmen.. hehhe
so akue try aje.. tak salah pun kan..? hehehe

Utk completekan pengerasnya akue kena jawab soklan2 ni hehe

Sila jelaskan kenapa anda berblog ?

Meh nak jelaskan sejelas2 nye, actually semua about personal life , tp ada kaitan dgn life2 korang luar sana. sume biasa sahaja dan mahu berkongsi , hidup sebuah perkongsian menjadi tema. biasalah hidup kita di muka bumi ini cuma persinggahan dan sementara dan apa salahnya berkongsi2 apa yang kita alami, terpulang pada anda2 diluar sane untuk membaca :) ia juga untuk merapat2kan diri dgn anda2 sana : )

Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ?

Memang dari azali lelaki lebih kreatif dari wanita.. tp x semualah. terpulang pada individu masing2 untuk expressikan diri dalam dunia blog , tp memang lelaki yg juga otaknya masing2 gila lebih senang expressikan diri dgn lebih kreatif : )

Blog wanita yang anda suka baca?

Erm setakat ni ada satu dua blog wanita yang saya suka follow tapi lebih kepada syok sendiri… mungkin juga hal peribadi sangat diceritakan rasanya tak sedaplah untuk membaca nya.. blog lelaki lebih ramai saya suka baca kerana idea2 kreatif dan bernas dari mereka.

DOne… Sekian terima kasih… PUBLISH : )

image















akue kucing jantan ? boleh ? hahaha

8 comments:

  1. salam kenal.. hehe.. dtg dr blog abg ben.. kucing jantan pun reti gune komputer..?

    ReplyDelete
  2. salam singgah dr segmen En Ben...

    ReplyDelete
  3. salam..dtg dr blog abg ben, xtao pon kucing jantan yg wt entry neh..haha

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen BA
    salam perkenalan..

    pendapat yang simple tapi menarik!

    ReplyDelete
  5. hi..
    sy dtg lepak2 dari blog Abg Ben..
    http://heandsheloves.blogspot.com/
    >NiSha<

    ReplyDelete
  6. hi..
    sy dtg lepak2 dari blog Abg Ben..
    http://heandsheloves.blogspot.com/
    >NiSha<

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...