Followers

:( Inilah kisah sedihku (REPOST) SEDIH :’( … Rest In Peace Heveree Lingkee Beron

contestblog20113____________________________________________________________

hevery563840_1615560394556_1402734773_31608[1]
(REPOST FROM LAST POSTING)
Like a shock one more my fb friend has disappeared from this world… Like a shock the one that I love so much disappear just like that… Like a shock the one that I always comment2 in his wall lost like that.. I cant afford more losing… This is about one of my Fb friend.. walaupun x penah jumpa tp selalu komen2 dan msg2 dlm fb akue .. dan kini tiada lagi… kisahnya bila akue sesaje je td igtkan nak kacau wall dier .. tetibe akue pelik kenapa ramai org wat posting dkt wall dia, rest in peace .. byk plak tu.. rupa2 nya ada wall post sebelum tu rupanya dia dah pergi dan rest in peace sebabnya kegagalan jantung ketika tidur kata org2 yang rapat dgn dia… memang terasa begitu sedih sekali aku bila dapat berita mengenai ni … lepas ni dah xde lagi org nak komen2 kelakar dan msj2 kelakar dkt wall akue lagi… dia memang baik dan kelakar orgnya… huhu rest in peace my friend me and friend2 kamu yang lain akan sentiasa igt kamu, dan sentiasa rindu kamu …. love you my friend..

Rest In Peace Heveree Lingkee Beron 1986-2011

179809_1857756089297_1402734773_3209________________________________________________________________
cebisan kenangan akue dgn hevery
image7334353
64

posting terakhir dia … rupanya dia akan tidur terus buat selamanya.. rest in peace my friend..

THANKS HEVERY LOVE YOU ALWAYS MY FRIEND ! YOU WILL ALWAYS IN MY HEART

walaupun x pernah jumpa dan byk kali dah bercadang nak jumpa tapi terpaksa dibatalkan… dia tetap teman yang baik mahupun hanya di dalam fb.. thanks for him once more.. I will miss you … it’s a dream to have friend just like you.. thanks again brother… (walaupun pic profile die wat korang pikir lain.. tp dier seorang yg baik dan sentiasa ceria… ) may god bless you… rest in peace brother.. condolence to his family….

p/s: semua ini akue akan cuba tempuhi dgn tabah kerana kehilangan lagi kawan walaupun hanya di fb… hilang lagi sebutir permata dalam hati akue… feel very lost… al-fatihah walaupun berlainan agama… sedih walaupun berkali2 dgr lagu 1000tahun by yours hevery… you will always in my heart… :’ (

p/s: sekadar berkongsi dan berceritakan semula…

nak tag kepada Efy & Ekin..

1 comment:

  1. mnyentuh perasaan, adib pun de jgak membe yg rpat bru pegi... sdih2..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...