Followers

Header Dgn Twitter Update

hehe first of all thanks to efy sebab introduce dkt abg bende ni.. hehe cantik plak tgk header dier ader update twitter tgk sini klik header tu utk ke blog die : )

image


















so akue pun gighlah bermain dgn coding .html photoshop dan segala dan buat2 tambah perencah sane sini boom jadilah cam header yg korang tgk dkt atas tu ..
ni pun ada pic dier (in-case x kuar )

blog!

so dkt sini korang bleh jugak tgk update twitter akue.. nak wat jgak ? akue tak reti nak ajor tp boleh ke blog bro ni : ) klik link ni ye

http://meuzangelo.blogspot.com/2011/02/tutorial-twitter-status-kat-header-full.html#axzz1GJEbx44L

tu je tq

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...