Followers

Hampa, putus harapan, benci,

Camne melayu nak maju bile asyik delay je, salah satu kes terjadi dkt aku, susah betul lah , akue just nak dier recover hardisk akue, bayaran jangan risau tp semakin lama semakin byk delay, bila process nak berjalan lancar kalau camni ?? ye akue taw akue pelajar lagi bukan syarikat bagak2 ko bleh lah nak wat delay dan sambil lewa gini, tp jgn fikir akue x bleh bayar … huhu :’( actually nak dier recover overall 160gb hardisk akue yg dah rosak tu secepat mungkin, rasanya dah lama delay. tp yg susahnya camne nak contact dier bile kol dan sms x dilayan… huhu please lah sebak rasanya cam di endah x endah je ni… sedih sgt2 … memang lepas ni ko dah x payah lah wat bisnes ni lagi kalau camtu perangai… .. huhuhuhu adakah akue akan failed utk sem ni utk satu kelembapan ? huhu sedih…

Man_Crying

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...