Followers

GERAM ! Lembab Cam Hampeh

Adoi bende ni akan akue alami setiap pagi or time2 nak online , akue x taw dah nak wat camne ? sesape boleh bagi cadangan.. kelembapan or dkt kes ni, laptop akue akan “hang” dgn kerapnya, x tahu lah sebab nye adakah virus, cookies, internet line, browser, laptop akue, the page, widget tu , video player atau ape2 yg len ? adoi.. sedih jgak bile tgh2 nak reply chat tetibe hang , lama plak tu dalam 2-3 minit gitu, x tahu lah problem ape , tp bila dah lama2 sket baru lah jalan lancar, adoi, gler lah,,


susah lah nak men video sambil online, so susah nak wat keje yg sambil2 ni, wat pengetahuan korang dulu akue guna internet browser safari tp asyik hang je , terus akue tukar ke mozilla walaupun browser yg x best sgt ..

huhuhu… tp xpe ianya intergrated dgn internet download manager .. huhu… erkk kenapa akue x guna google chrome ? entahlah bagi akue , akue memang x familiar dgn browser tu.. so terpaksa lah bertahan dulu dgn kelembapan ni sementara tunggu re-format kot mungkin elok lepas ni.. huhu.. tu je kot akue nak update.. klu korang ader idea nak selesaikan g taw ek :) do comment

image

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...