Followers

Gemilang Model Photoshoot Talent BY Khairil Azrizal

11
Haa ni lah yg akue wat time weekend yg bosan, cuba2 eplore something yg baru (bagi akue) , kali ni wat ala2 zaman2 p-ramlee dgn model yg agak2 kelamaan sket.. haha kali ni giliran dak junior DRI sem 3 plak jadi model, dah lama dah nak ajak tp kali ni baru berkesempatan. Nama modelnya Khairil Azrizal memang kaku nasib bek ader akue yg boleh ajar dier pose sket2.. haha .. pic2 len ada dalam fb so nak lebih lanjut? add akue di fb Cuha X Hafiz TQ : )

143
8p/s: tu je setakat ni .. lepas ni tak taw plak nak wat style camne plak ? haha just as belajar2 je ni.. do komen2 ye : )

1 comment:

  1. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

    uihhhhhh gambar yang diambil sangat unik dan menarik lerrr..... sangat nostalgia

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...