Followers

Follower ke 200 : Amirah Anorah !

Hahaha seperti yg dijanjikan ada something utk follower ke 200 ! haha xde ape2 pun lagipun posting yg akue wat ni mesti x ramai bace kan.. bukan blogger hebat2 cam di luar sane … meh nak mereview sket follower bertuah ke 200 ni ! haha jap jap akhirnya akue dah dapat 200 lebih follower ! tahniah !!!! hahaha so yg lelain tu jgn lupa bace2 posting len ek.. haha meh memperkenalkan ttg sape si Amirah Anorah ni  ? hheehe memperkenalkan Amirah Anorah :

ni pic dier

image

ni pic profile terkini fb dier .. haha baru je add .. lalalallala so dier ni cam hyperaktif sket rajin ke blog org.. bagus2 dak kecik ni.. hahahah jom terjah blog dier plak

ok ni link ke blog nye http://tinggishort.blogspot.com/ dan tajuknya “PAD KEKUNCIKU MENARI”  agak2 cute kannn .. hhahaha






image







atas ni header blog dier plak.. hehe so cute kan.. creamy + pink + colourful memang sesuai lah dgn girl2 dier.. hehe

tagline atau about me dier plak ? ni die
“ I wanna learn everything as learning has no end.. "Learn as if you were to live forever"

bermula blogging pada 2010 dgn satu posting je pada tahun tu.. hahaha meh tgk ape yg ditulis nya pada posting pertama tu ?

I AM A BEGINNER...

Yeah,im a beginner..
just like a a baby start to walk..
so,my blog is a bit "hu ha"..=.="
ashamed overwhelming myself..
never mind,
im a fast learner..:)

hehe comel sgt.. .cam baby je… hehe tu je kot utk follower ke 200 …hahahahhaha tq Amirah :) http://tinggishort.blogspot.com/

2 comments:

  1. Tahniah bro sebab dah dapat follower 200+

    Tahniah gak kat Amirah Anorah sebab berjaya jadi follower ke-200 blog bro Cuha X ni. =D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...