Followers

FINAL ASSESMENT AND VISCOM WEEK PART 2 & 3

29 March .Fuh harini a better today, td baru aje habes sume assessment, fuh tp dgn assesor luar memang best, thanks to him dah berjaya naikkan semangat sy. THANKS. segala nasihat yang diberi akan sy simpan sampai saya berjaya. Semoga final chances jumaat ni berjalan lancar so esok sedia utk viscom ajelah .. hehe jom reramai dtg PJB esok. : ) a smile for today ! ptgnya bz menyiapkan gp plak.. kelam-kabut tp memang seriously memang penat aritu.. malam tu tidur awal fuh arini bangun dgn semangat baru

30 March . Harini bangun awal jgak kerana arini viscom show ! ramai akan dtg dan akan tgk hasil keje kita, ada company uh. best.. tp first2 pagi tu g setup sket2 n then g taklimat peksa plak.. memang ngantuk! .. haha tido btul2 plak akue… haha… n then kembali semula dkt booth sampai2 lecturer yg muka ala2 aaron aziz tu kol n then di arahkan utk g jabatan punya meeting room :P (ayat pe ni ? ) n then ditemu-ramah sket2 ..akue ? rilex je.. hahaa so pastu kembali ke booth dan wat ape2 yg patut sampai ke ptg.. tq to sesape yg dtg jalan2 dan tgk2 n then esok hari terakhir dan penyampaian anugerah. akue dapat ape ? entahlah.. xde kot… huhu… ni some pic2 harinie.. hehe… p/s : dapat pakai baju korporate baru :)

DSC_0279

DSC_0295

DSC_0308DSC_0306

DSC_0320DSC_0341DSC_0343

DSC_0340

1 comment:

  1. alhamdulilah, akhirnya berbaloi dgn kerja adeq... good luck nnt moga majlis berjalan lancar..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...