Followers

Erkkk di-tag oleh Bruno Mars.

Wah memang hebat sy telah di tag oleh Bruno Mars Efy Al-Syafek semalam.. bukan bruno mars ok.. typing error dan bidaah je sume tu.. wakkaaka.. btw sorry lambat untag dan wat posting ni : P bz sgt dgn assignment.. kau hade ?

tq Efy : P
DSC_0744 sebelum tu .. ini akue !

1)adakah anda rasa hot ?
hot apenye ? akue hot bile org tag akue bende bukan2 .! hahaha xde lah gurau je .. entahlah sume pendapat masing tp kalau cuaca panas jgak memang hot lah jugak.. hahaa

2)upload wallpaper lappy
Untitled
3)cerita pasal gambar?
erk gambar yg mane tu ? akue citer ttg gambar atas tu lah ek.. tempat cultural park s.alam g dgn dak2 satu diploma sem akhir grafik.. best sgt . ni sebagai shot2 penamat lah .. hehe

4)bila kali terakhir anda makan ayam?

soklan pe daaa… byk kali kot.. semua utk protein kena makan byk .. latest tghari td .haha

5)lagu terakhir yang anda dengar
cam soklan utk org dah nak meninggal je : P .. lagu yg best untuk 2 tiga hari ni ialah lagu David Archuletta – Zero Gravity , J.Lo –Is to be brave dan Anuar Zain – Sedetik Lebih

6)apa yang anda buat selain menyelasaikan tag ini?
lasai kan ? erk typo ! sambil2 berfb, sambil mendownload torrent sambil korek hidung… dan sambil menguap ngantuk !

7)selain nama sendiri, anda dipanggil apa?
lagi mau tanya ,Cuha !

erk xnak tag sesape dah .. korang nak wat wat lah sendiri.. hahahah stop ! PUBLISH !

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...