Followers

Akue dan Blogku

imageAssalam to all , kali ni nak menceritakan ttg blog akue dan akue plak.. hehhe nak bace ke xnak terpulang.. :) Actually akue start berblog pada january 2009 tp pada hujung disember hingga skarang baru blog akue meriah dgn kunjungan2 mesra dr blogger dalam group dan lain2 .. tq sesangat. akue harap serba sedikit blog akue dapat membuat korang tersenyum, bukan apa blog akue ni lebih kepada personal dan wat akue cam artis plak padahal I’m nobody, tapi dalam hidup kita kena WAKE-UP and be somebody, paling kurang pun be yourself.. just let go of yourself and show the true colours of yours. dalam blog ni jugak terhimpunnya madah2 , pic2 kenangan dan shooting , berita2 dan lain2 lagi yg berlaku sekitar diri akue….. semuanya terpulang kepada diri anda camne nak express it, tp this is for myself and this is one of the way of I express my self..
byk gambar kucing yg akue gunakan as penghujung entry, tp sume comel2 dan kelakar kan, sekurang2 nya pada hujung entry anda akan tersengih sikit ttg this blog dan about kucing2 yg akue letak, thanks to encik google yg beri akue search kucing2 tu : ) entry akue tulis xde lah sume panjang sebab akue tahu bukan semua org suka membaca kan? termasuklah akue, akue xde nak wat ape2 yg dapat mencuri or mencuit org utk follow sgt blog akue ni or mencari traffic, cuma sekadar singgah pun sudah memadai… thanx to everyone yg dah follow dan akan follow tq sgt2 , yg rajin komen2 tu pun terima kasih, semuanya hanya agar dapat berkongsi senyuman. Entah sampai bila senyuman ini mampu dikongsikan pun akue x taw… harapnya selama-lamanya lah.. hope korang sume enjoy dgn penulisan akue yg x sehebat blogger diluar sane k.. enjoy : ) more interesting entry after this.

dgn itu akue merasmikan header baru berserta twitter neyh !

header small

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...