Followers

3 Hari 2 Malam Diploma Grafik

Hehe maaf lambat posting sebab byk pic kena pilih dan edit ..eheheh lagipown bz sket dgn assignment dan lain2 lagi.. hehe so nak bagi simple akue cuma sertakan tentatif dan pergerakan haritu ye : )
Pengenalan… Trip ni adalah utk lawatan sambil belajar ke Kl yg disertai oleh pelajar2 diploma grafik sem6 batch kitorang lah tu… hehe best jgak lah dapat jalan2 walaupun duet xde sgt dan tetibe kena sakit gatal2 plak.. huhu .. nasib bek dah beli ubat yg agak mahal tu.. ops yg ni post len.. so ni lah tentatif nye berserta gambar2 best kot :P

                                              Khamis 24Februari2010
                                                 pagi – bergerak ke KL

1                         tengahari-petang ke pusat kraftangan malaysia
2                                             malam ikea dan sekitarnya
34________________________________________________________________
                                           hari kedua Jumaat 24Feb
                                  pagi tunggu bas untuk ke istana budaya
5                                       dah sampai di istana budaya
67                       solat jumaat kejap dan lepas tu ke balai seni lukis pula
8

malamnya ke pavilion .. shopping ! walaupun x beli ape2 huhu (ferrari masing2)
9

10

                                   sebelum gerak ke pusat seni islam ^
          dah sampai di pusat seni islam dan seterusnya ke galeri seni shah alam
11

12

p/s: haha simple kan posting akue tp panjang gler kannn ? haha do c&c ye .. ape2 pun jalan2 baru ni best tp xbest bile duet xde ! hahaha  tq : )

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...