Followers

Smile Shutter Content Priority

Hehe ni group yg akue sendiri wat malam td … so sesape rasa nak join the group bleh lah search dkt fb.. dkt sini masing2 bleh add kawan2 dan juga post anything yg korang suke ! asalkan ia dapat wat kita tersenyum! ^_^

Sume ni inspirasi by someone yg sentiasa senyum dan senyuman manis beliau tu lah yg wat tercetusnya idea akue wat this group setakat ni dua org je admin nye akue dan sorang ag junior.. hehehe

So sekali lagi dihingatkan , xde jual beli or promote blog dkt sini ek , salah tempat tu! hehe .. so dkt sini korang bleh lah share kan anything yg korang rase bleh wat members2 yg len tersenyum malah tergelak terbahak2 or terberanak..hahaha kan dah senyum! … so mcm2 diterima termasuklah : fotografi anda, kucing anda or lelain telatah , gambar2 dr internet yg funny, cerita2 yg kelakar, teka-teki , video, alkisah dan macam2 lagi la… just korang share je k .. jangan malu2..  kita meriahkan lagi group ni dgn kawan2 yg len k .. so invite2 lah mereka ke group ni igt! search for Smile Shutter Content Priority

Ops lupa nak citer maksud group : Smile : senyum , Shutter : mcm dalam fotografi dgn maksud len nya ialah “perfect moment” , Content : terpulang utk share anything yg boleh wat org senyum, & Priority : keutamaan… semuanya boleh membawa maksud group ini direka khas utk suka2 sahaja dan juga utk membuat org tersenyum utk menceriakan hari hari yg mendatang.. hehe cewah! tq

Funny Cat Smile

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...