Followers

Sedetik Lebih Model Photoshoot Talent BY Hazman Halid

DSC_0028Arghhh macam x percaya je dapat jumpa org2 hebat seperti beliau, hari yang amat menggembirakan bagi kami berdua. Sebenarnya x expect pun langsung nak wat photoshoot model seperti ini, dan terus ke putrajaya dan shoot sket2 je ala2 model, ape2 pun thanks for him Abg Hazman Halid for making this day come true and it’s such a wonderful day.
Diberi nama sedetik lebih photoshoot sebab detik2 indah seperti ini bukanlah selalu lebih2 lagi dengan seorang yang bekerjaya seperti beliau dan juga lagu sedetik lebih menjadi humming-an akue dlm kete seeepanjang perjalanan tu. Ape2 pun 2Feb2011 memang best! love this day! so here some of the pic of the day. Thanks for Hazman Halid for sudi become my model as a learning process also.. :)

DSC_0032

DSC_0039

DSC_0063

DSC_0183

p/s: more pics in fb. for knowing who this mr.smile is. search Haz Halid or Hazman Halid in fb .. tq

6 comments:

  1. wow! your so lucky ar bro! nak sangat jmpa mr. hasman halid!

    ReplyDelete
  2. Nice piano version of Sedetik Lebih by Hazman. :-)

    ReplyDelete
  3. i proud you,,mr.haz halid very awesome,and marvelous,,,dan ta'at pada agama...good luck brother!!!

    ReplyDelete
  4. great! bestnya dpt jumpa greatest pianist ni :)

    ReplyDelete
  5. great pic! sgt suke tgk pic2 nih..walupn simple tp smart!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...