Followers

Hijau Daun Model Photoshoot Talent BY Muhammad Khidir

DSC_0368Yeah another photoshoot model after the putrajaya one, tp on the next day lah. Kali ni disertai oleh 2 org lagi kawan lain, iaitu one of my fb friend Syakir Rahman & the model’s bestfriend Jefri Ismet.
Actually dah lama plan nak shoot mamat ni iaitu Bro Muhammad Khidir, tp kali ni baru berkesempatan utk shoot dia pada 3hb Feb 2011. Juga happening seperti sebelum2 nya. Semuanya cuma trial utk pencarian identiti dan sebagai portfolio akue dalam bidang fotografi.

Tempat berlangsungnya photoshoot iaitu di Bukit Cerakah, Shah Alam. Semua sekali thanks kepada Bro Khidir dan Bro Jef kerana sudi luangkan masa utk photoshoot haritu dan tidak dilupakan kawan baru fb akue iaitu Syakir Rahman, “muka jangan sedih2 lagi ye” haha… Oklah lets take a looks of the picture :)

DSC_0048

DSC_0297

DSC_0223

DSC_0229

DSC_0105

DSC_0248

DSC_0111DSC_0190

p/s: ape2 pun the day memang gler2 lah , best sgt, thanks for all yang terlibat (3org ni je) hahah, tp masing2 sengal2 jgak lah.. hahaha ader masa jumpa ag. Pic2 laen ader dlm fb ye. add me fb Cuha X Hafiz

3 comments:

  1. ceh...myampahnye aku ngan ayat nih “muka jangan sedih2 lagi ye”.....

    ReplyDelete
  2. hebat betul badan abg model :DD hee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...