Followers

Festival Layang2 Sedunia 2011

Huhu baru ada masa nak update, maaflah ye malam td bz sgt2 dgn persiapan utk pra-assessment subjek major ku yg still x siap.. wakakaka.. ok nak menceritakan ttg festival layang2 baru ni.. ahad lepas akue gerak lagi dgn sahabat ku Ainuddin dgn kereta “ferrari” nya ke sana. masing2 dgn kamera masing2 lah ye.. nak shoot the event and some candid. x hebat mane pun. haha.. tp seriously jam sgt2 dan susah nak gler nak parking ! so 1jam jgak lah carik tempat parking, dah sampai ,tgk2 tempat mendung plak… ops ader fogging ! nak out selamat kan diri.. sambung lepas ni ye ! … ok dah habes… sambung balik… ok lepas dah parking tu, mula lah kerja2 menembak.. pergh memang ramai umat manusia entahlah dari mana.. tp event penting layang2.. x byk sgt pun, hari pun agak mendung dan kurang berangin so shoot pun gitu2 je , tp ada lah amek sket.. tu je.. layan je lah pic2 bawah ni..tq : )

pagepage2page3page4page5

p/s : gambar tak yg best dan maybe xde pun kot… tp so enjoy lah day tu dapat jumpa org ramai, tgk macam2 rupa org dan tak juga lupa pada layang2 ! hehe :)

4 comments:

  1. tringin nk join skali...tp apakn daya...jauhnye beribu batu..hu3...but nice pic....

    ReplyDelete
  2. Hoi, pesta layang2 siap ada COSPLAY TU!!! RUGI SIOT XDATANG!! ARRRGHHH!!!

    ReplyDelete
  3. lassie pegi gak hari ahad !
    npe tak bertembung yek ?
    kalau tak mesty ade muke lassie kat situ :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...