Followers

CONTEST gambar muka sedih paling menarik




Arghhh kalau akue bosan2 akue layan contest wlupun akue tahu susah utk menang tp apa salah nya mencuba… kannnn.. heheh tgk2 blog kawan td… so try lah wat jgakkk

So utk pic sedih akue teringat pic semalam yg akue amek guna webcam akue ttg penyesalan dan kesedihan ketakutan kehilangan kawan… huhu so akue upload je lah ek :’(

Korang nak join ?

Syarat-syarat penyertaan :

  1. Kena jadi follower owner blog : Ekinn Zhareef  *WAJIB. kalau tak follow susah la nak update contest kan?
  2. Buat entry dengan tajuk "CONTEST gambar muka sedih paling menarik " & banner contest wajib ada.
  3. Letak banner contest kat sidebar korang.
  4. Link kan entry contest korang kat comment entry nie.
  5. Tag 3 orang aktif blogger.

Snapshot_20110210_2b

sedihkah pic di atas.. huhu baru lepas abes nanges :’( … hurmm skang time utk tag 3 kawan akue plak ! :

Redha
Ekin
Syakir

Done ^_^ PUBLISH !!!

p/s: Gud luck utk sume yg bertanding...moge yg terbaek akan menang...!

 

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...