Followers

Analysis My Blog Sket..

huhu . ni tgh bosan2 sambil2 menunggu masa utk wat assignment dan juga sambil2 mendengar mj 12 di ria.fm di frekuensi 89.70mhz… so akue amek stats online lah blogger.com… ops kawan classmate akue ni dah tido dah plak dier.. “oit bukak lampu balik! huhu, seram doe” .. hehe.. sebelum merepek lagi jauh meh tgk2 akue nye stats sket dan analysis from that ..ngeee . semua ni bergantung pada all-time (selama mana akue pernah online as a blogger neyh )


pageview all-time

for the first about posting yg palik byk org review. hurmm dkt sini boleh nampak dimana posting Photoshoot 10/10/10 bersama Lan & the Gangs paling byk dipageviews.. aper yg menarik dkt situ ek? hurmm mungkin kawan2 abg lan tu lah yg byk online the page dan juga kehadiran model2 hot cam choi & afiq. ni pun jejalan je happy2 , byk jgak gambar2 di upload time tu.. huhu bosan2
yg kedua about photoshoot dgn model cute tu . sebab model tu cute gler lah kot, memang market kan ?? .. hehe sukan jrkv tu plak mesti lecture2 jrkv or dak2 jrkv yg buka page tu. next photoshoot bersama khidir memang x dinafikan modelnye amat hot dan cute.. hahaha xde lah ni mesti kawan2 blogger shakir yg selalu bukak kan..?? yg pelabuhan kong kong tu plak dah lama ermm tp memang menarik jgak utk dibaca byk kali kot… tp sudah semestinya 87 review oleh kawan2 or fans mr. hazman halid utk sedetik lebih model photoshoot .. memang best time yg ni.. sume nye dikira all-out la.. model yg super cute dan best sgt personaliti beliau.. yg raya dgn corporate attire tu biasa2 je kot as rujukan org2 yg terlibat tp ermm yg rahsia tu pun ramai yg bukak ek ? hurmm heheh ramai yg minat tip2 rahsia2 ni .. ooo hehehe.. kesimpulan ramai lebih minat yg happy2 dan group2 photo yg ceria, juga yg cute tu akan dibuka pula oleh2 lelaki2 yg minat dkt yg cute2 ni..hehehe

pageview day

utk yg pageviews harini je..ramai yg minat about dissappointed tu.. ehem cam korang penah alami je… yg about contest mesti penaja contest tu yg wat page walking… : D

traffic source all-time

alhamdullillah ader jgak yg referring terus ke web blog akue xde carik dr google ke, hehe… yg best kawan2 redha pun selalu online ke webblog akue… kebanyakan nya juga yg pergi ke blog akue melalui facebook so memang fb boleh menjadi web marketing yg amat berkesan.. tq all : D

audient all-time

yeah.. sudah semestinya majoriti pelawat dari malaysia, x sangka us pun ada jalan2 ke blog akue, dan hehe kawan dari indonesia ader jgak… mak ai.. kawan2 dari saudi arabia pun ader jgak ek ? hurmm sape ek ? … browser ? memang ramai yg guna google chrome tp akue guna safari! hahaha , windows kebanyakannya ! tp ada jgak yg hebat2 guna mac n lain2 melawat ke blog akue… tq fro visiting ek.. x bleh nak bagi bunga… : D

done with the analysis, how about you all ? ..hehe tq : D

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...