Followers

Sign Language Memang Best : )

images
Hehe Assalam to all.. post ni nak citer sket ttg new thing yg akue blaja dan tahu sejak sem1 yg lepas. Mula2 shock jgak bile dpt taw polijb ni ada pelajar pekak & bisu, n kelas akue sendiri ada 2-3 org pekak bisu, so utk menambah ilmu blaja2 lah sket2 bahasa asing ni : ) , alang2 bila dah pandai boleh jadi translator.. hehe : )  Bawah2 ni ada some link or example bahasa2 isyarat yg akue sertakan so korang boleh klik plak dan belajar sekali : ) YOSH !!

blaja abc dalam bahasa isyarat meh : )

image

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...