Followers

Rahsia Nak Tengok Pic Mosaic Dah Terbongkar !

Hahaha surprise je tajuk ni pun bosan2 … dkt sini ader cara nak tgk image sebenar pic mosaiz atau senang kata di sensored ! haha bukan nak ajar korang wat jahat ke ape tp ni kenyataannye.. try lah bosan2 ek… heheh… caranya ialah.. .try kecik kan mata mean melihat tp dgn sebahagian kecil dari mata je bukan cam normal means buat mata korang macam hampir2 tertutup lah bila merenung the pics jom try dkt pic dkt bawah ni… agak2 nampak kan image yg dimosaic kan tu.. heheheh percaya x ??



Optical0007COptical0007D

p/s… ader ternampak x image muka org2 atas tu.. hahahakz

5 comments:

  1. aah laa ! mana blaja er ? xDD
    thnks 4 da info :)

    ReplyDelete
  2. Pic #1 = Bill & Hillary Clinton?

    Pic #2 = Martin Luther King?

    ReplyDelete
  3. susah bai kalau nak bagi mata kecik nnt blink skit2 maklum la org x pakai spek

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...