Followers

Latest Manipulation & Edit :)

Here’s two latest editing from me .. do komen2 eh.. semuanya tiru sebijik from tutorial.. lebih kepada manipulation typo… x hebat pun tp manipulation ni memang x susah dan x senang.. Adobe Photoshop CS5 je ek : ) hehe
cuhax

samsaz1zaid

burhanuddinlinda





yang atas ni some of the manipulation menggunakan typo2 dari Adobe Illustrator dan manipulasi dalam photoshop… ada ala-ala movie poster sket kan …

3d word cloud3

yang atas ni plak 3D cloud typo.. 3D nye agak2 x menjadi.. tp yg bestnye file .psd utk work ni masih boleh di manipulasi sesuka hati lagi : ).. ops only on Adobe Photoshop CS4 / CS5 yg complete with 3D effect : ) try lah wat…

p/s: x reti nak wat ? hurmmm just let me know by my inbox…. nar90x@gmail.com.. jgn lupa bagitaw akue dulu k : )

4 comments:

  1. hizami... tq sir.. wah.. sir
    syakir... yg mane satu antara tu ? yg atas tu bleh je .. yg bawah tu kena guna cs4/cs5.. sebab ader yg special di sebalik tu ..
    firdaus .. meh gambo :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...