Followers

KL part 2

Part ke 2 plak .. hari sabtu g jalan2 area bukit bintang , lowyat, lot ten, sungei wang , & pavilioan.. sampai di pavi dgn menaiki teksi dr sri rampai .. sempat posing2 maut dkt sane tuh Smile.. masuk dlm cam dah krismas plak.. xpe amek gambar n jejalan je.. kemudianya ke lot ten , pusing2 kot, n then ke sungei wang , dpt lah sepasang kasut utk ke kelas baru.. huhu …
DSC_406
lepas tu baru ke lowyat plaza, dgn tujuan sebenar nak amek lens sigma 70-300mm yg dah lama ak tinggal sini. semua dah ok skang.. hehe plus sempat akue beli gundam legend! haha .. smart ! nak memasang nye kang seksa je kot Smile with tongue out

DSC_404

Penat gler seharian jalan2 , malam tu duk umah ajelah, dlm pkul 8 kuar g kedai mamak alimaju dkt rampai business park plak , jumpa sorang kawan fb .. hehe sweet jer orgnya.. Smile with tongue out lepas tu pkul 9 kena tergesa2 balik sebab nak tgk MAGIKA dkt astro boxoffice ! hehe best movie ni, rugi sape x tgk.. !


KL Tower

Esoknya dah nak balik ke jb semula.. tp sebelum tu decide nak jejalan dkt KL tower sekejap so naek lah teksi dari rumah, terus ke kl tower Smile
Nasib bek lah masuk free Smile with tongue out suke sgt2 ! best ! dpt tgk overall kl.. so pic2 sket nye ader dkt bawah ni , korang enjoyjelah ye… huhu Smile

DSC_568

DSC_422DSC_428

 

 

DSC_479DSC_465DSC_530DSC_615DSC_632DSC_641DSC_659

 

 

 

 

 

After that terus bergerak ke Bukit Jalil dr masjid jamek, terus amek tiket balik ke
jb. Crying face x tahan lama sgt dlm bas tu.. huhu tension tp mula2 dah tertidur dah Smile with tongue out penat sgt kot.. huhu tp xpe its was a wonderful cuti… thanks to my friend yg ada dkt sri rampai tu… thanks again Smile..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...