Followers

KL part 1

Haha ada akue kesah korang kata akue kecoh ke hape? haha.. ok assalamualaikum sampai dr pasir gudang pd jumaat 31disember terus ke bukit jalil n then ke setiawangsa.. meet my bro to give
on his dvd. huhu.. n then terus ke rumh kawan di apartment dahlia sri rampai.. lepak2 sane rumah n then malam sket, lepas dinner gerak ke office lama (tempat praktikal) byk dah berubah, tp yg still same ialah perasaan n bau di office tu .. hehe.. sape dan ape x perlu lah diceritakan.

Ambang 2011

Bukan nasi ambang okey, hehe, tp ambang malam menyambut kedatangan 2011 ! .. bergerak dr lrt wangsamaju terus ke ampang park. n then berjalan2 sket ke dpn masjid asy-syakirin where we can see a little bit closer view of the two building n FIREWORKs ..

……overall oklah just gopoh gapah time nak shoot tu.. haha biasa ar tu kan ? hehe … balik ke sri rampai semula pkul 1230pg n sempat plak makan mee udang .. hehe

DSC_056                                        sebelum huru hara berlaku
1                                   apabila tiba 1januari2011 ! *just some of it
DSC_213                                                      1.11.11 !


p/s : yeah happy new year to all of you. hope this year can become more successful for us an lively happy always ^_^ !.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...