Followers

Everything on youtube !

image

Taddaa  sesaje je nak update tgh2 malam buta ni sesambil dgr lagu Still Alive dr game Portal by Steam… nak menceritakan ttg laman web search engine terkenal didunia iaitu youtube… mustahil lah org yg 1% celik IT pun x taw aper itu youtube… disini ditegaskan (ceh) youtube mempunyai segala2nya kecuali yg xde lah.. haha.. try lah search ape2 pun dkt situ sume ader (walaupun x tepat) nak carik dr cara2 bawak beskal ke bawak kapal terbang pun ader ,

 

cara workout yg betul, cara delete akaun fb, siaran tv ? sume adelah ! filem ? berpart2 pun ada dalam tu.. tp yg best klu layan video guna mozilla firefox bleh jgak download the video secara cepat dgn internet download manager.


bosan2 bleh dgr ceramah dkt sane, so sume nye ade dalam tu , nak iklan pun ada , bunyi pun ada! bukan just video je, nak carik lirik lagu, link ke download game free pun ada tp kena try tambah word2s cam (how to..) dan lain-lain lagi… nak hilangkan bosan bleh tambah word2s  (funny…) nak tgk binatang ? taip je binatang apa, nak tgk bende pelik2 tambah depan word2s (pelik, strange…), nak menenangkan minda taip (Quran reciting ke , )

idea2 utk assignment pun ada ! cam motion graphic , 3D , hebat2 semuanya cuma tunggu masa digunakan je,,, sudah pastilah disediakan tutorial, sebut ttg tutorial , dkt youtube tu berlambak video2 tutorial macam2 segala-galanya dr how to solat , how to pasang paip, how to sleep! , how to mcm2 lagi lah! … hahah kenapa tetibe akue nak post ttg youtube ni ? haha xde pe sebenarnya ,,, tq

2 comments:

  1. ha3.. siot ko.. tajuk je gempak.. padahal merepek je pun. tertipu aku... :D

    ReplyDelete
  2. dia mmg . HAHA .
    excited je kot nk baca td . xDD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...